programatorcalumea a scris:
Pt. Iulian:
Multumesc pt raspuns.
Si inca o intrebare.
Aici pe forum am observat ca uni mai vorbesc despre un CAS 31.3%. Si sincer sa fiu ma speriat proportia... Puteti sa-mi spuneti cum s-ar aplica aceasta 31.3% daca-i cazul?
Simplu.
CAS inseamna "contributie de asigurari sociale", adica pensie.
31.3% se compune din:
-10.5% contributie platita direct de angajat
-20.8% contributie suportata de angajator
Asa cum spunea si D-nul Iulian Manea, contributia o puteti stabili la ce valoare doriti, dar minim 1 leu. Procentul de 31.3% este total contributie de pensie, in cazul salariatilor cu CIM.
CASS (adica contributia de asigurari sociale de sanatate) este de 5.5% care se aplica la venitul net realizat (venit net = venit brut -cheltuieli) dar nu mai putin de 600 lei/luna (600 lei/luna este salariul minim /economie). Daca va faceti CIM mai platiti si 5.2% si 0.85% pe II.
Daca va faceti Contract Individual de munca pe II-ul pe care-l deschideti, atunci costul total al obligatiilor salariale (adica acestea si inca citeva) este de aprox. 47% din salariul negociat (se mai adauga somajul (05%+0.5%), comision ITM de 0.75% si fond de garantare salarii de 0.25% si fond de risc de aprox. 0.5% (este dat de codul CAEN si se afla de la un contabil sau din declaratia de pensii).
Eu va sfatuiesc sa nu faceti CIM.
Deci:
1. Venit brut facturat = 8000 lei
2. Cheltuieli = x
---------------------------------
3. Venit net = 8000-x
4. Sanatate = (8000-x)*5.5%
5. Pensie = xy (suma fixa declarata)
--------------------------------------------
6. Venit impozabil = Venit net - sanatate-pensie
7. Impozit 16% = Venit impozabil(6)*16%
8.
TOTAL net = (6)-(7)
Aveti griza de cheltuieli, pt. ca ele exista si trebuie sa stiti sa le identificati!
Succes!