avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen avocatura

s-a fixat pe 10 noiembrie 2010, examenul pentru admitere in avoctura?
la fiecare barou in parte?
va rog sa-mi scrie-ti si mie=D>
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 12:03, 7 Iulie 2010
eu din cate am citit pe UNBR examenele de admitere in avocatura sunt fixate intre 14-19 septembrie
LALYM a scris:

eu din cate am citit pe UNBR examenele de admitere in avocatura sunt fixate intre 14-19 septembrie

[ link extern ]

Adina,
Inca nu se stie care va fi locatia-unica,pe fiecare Barou...cred ca aceste detalii le vom afla in septembrie,cu 60 zile inainte de examen.
eu am vazut Hotararea nr. 843 din 16 iunie 2010
Hotararea 843 din 16 iunie 2010, apare 10 noiembrie
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
ContSters132975, utilizator
DUTU ADINA a scris:

Hotararea 843 din 16 iunie 2010, apare 10 noiembrie

Daca asa apare,atunci asa este.Informatia a aparut si pe site-ul Baroului Suceava.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand? danamatea danamatea In ce data se va desfasura in acest an examenul de intrare in barou? (vezi toată discuția)
Data examenului de admitere in profesie ContSters132975 ContSters132975 AS DORI SA DISCUT DIFERITE PROBLEME LEGATE DE ADMITEREA IN BAROUL CONSTANTA noiembrie 2010, ASTEPT SA-MI SCRIE COLEGI CARE DAU ACELASI EXAMEN, RESPECTIV LA ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la baroul bucuresti andabej andabej Sau, mai bine zis, intrebari: 1. In calitate de consilier juridic definitiv cu peste 5 ani vechime pot intra in Barou ca avocat definitiv, dupa sustinerea ... (vezi toată discuția)