avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ACHIZITIE IN SISTEM DE LEASING !
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ACHIZITIE IN SISTEM DE LEASING !

Am achizitionat in sistem de leasing, un autotractor second hand, cu mai multe defectiuni majore de care nu am stiut. De la bun inceput mi-au dat o perioada de gratie de 90 de zile. In tot acest timp am reusit sa-l pun in miscare. firma de leasing nu a reusit s-al inmatriculeze nici pina acum. Ce este de facut, tinind cont de faptul ca de luna viitoare incep sa vina ratele iar ei nici macar nu l-au inmatriculat.
Cel mai recent răspuns: Valentin Nebunescu , Consilier juridic 07:42, 9 Iulie 2010
ameninta-i ca reziliezi contractul de leasing,poate se sesizeaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa refuz o masina noua cu defect de fabricatie? nicu_ivan nicu_ivan Am cumparat in leasing un autoturism nou( am asteptat 2 luni jumate) si dupa primirea acestuia am apucat sa parcurg 4km de la poarta furnizorului si a cedat ... (vezi toată discuția)
Masina ContSters112986 ContSters112986 va rog sa ma ajutati sa imi salvez masina am un contract de leasing nu am reusit sa imi mai platesc rata de 6 luni iar acum imi spun ca trebuie sa le predau ... (vezi toată discuția)
Taxa auto hacu hacu Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez ... (vezi toată discuția)