va rog sa ma ajutati sa imi salvez masina am un contract de leasing nu am reusit sa imi mai platesc rata de 6 luni iar acum imi spun ca trebuie sa le predau masina ,as vrea sa stiu daca pot cumva sa beneficiez de o perioada de gratie si sa pot incepe din decembrie sami platesc rata va rog datimi un sfat va multumesc#-o
Citeste cu atentie contractul de leasing daca este stipulata si o perioada de gratie.
Vorbeste cu cei de la leasing si exprima-ti dorinta ta de a incepe sa platesti si vezi ce zic si ei!
o seara buna!
raspunsul din pacate nu o sa-l gasiti aici , achitati macar o suma cat de mica ptr ca cei cu care ati incheiat contractul sa vada ca aveti buna vointa , numai ei sunt in masura sa va dea un raspuns
dragos
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Leasing
mihaelamela
buna seara va rog indrumatima si pe mine cum as putea anula rezilierea unui contract de leasing,am un renault symbol luat de la ei iar acum pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Leasing auto
ollyolyy
buna ziua,doresc sa va aduc si eu in discutie o problema putin delicata pentru mine si anume:in mai 2006 am achizitionat in leasing de la Unicredit Leasing un ... (vezi toată discuția)