De un an de zile ma chinuiesc sa obtin eliberarea diplomei de bac . D-na secretara(a liceului unde am sustinut examenul de bac) a invocat diverse motive :ca nu a primit dosarul de la liceul pe care l-am urmat - adica o taxa, fotografiile si ce o mai fi fost -drept pt care m-am plimbat intre cele doua licee, am dat nenumarate telefoane dupa care doamna a intrat in concediu de maternitate iar secretara care a inlocuit-o a spus ca este noua si are nevoie de timp sa se puna la curent cu noul loc de munca. Am mai asteptat, am mai telefonat am mai batut drumul pana la liceu si am ajuns la stadiul in care mai trebuie doar semnatura sefei de comisie. Dar ghinionista cum sunt aceasta nu poate fi gasita, nu raspunde la telefon........
Am intrebat la secretariat ce e de facut in continuare - totusi am nevoie de aceasta diploma - si mi s-a raspuns : sa asteptam dupa bacul de anul acesta. Am asteptat, a trecut si acesta si am telefonat din nou! Ce credeti ca mi s-a propus? Sa fac rost de o masina pt. a o duce pe d-na secretara la sefa comisiei care se afla la un alt liceu pentru ca distanta e prea mare si dumneaei nu se poate deplasa. Am ajuns la capatul rabdarii!!!!! Va rog sfatuiti-ma ce sa fac??????????
faceti o plangere la inspectoratul judetean scolar,in care sa detaliati cu amanunte si sa cereti eliberarea diplomei de bacalaureat.puteti sa o faceti si prin scrisoare recomandata.