avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozir forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozir forfetar

am avut o societate care a fost inscrisa in registrul comertului la data de 29.06.2010 ca suspendata. De la registrul comertului mi-au spus ca nu trebuie sa mai platesc impozitul forfetar pe trimestrul 2.Astazi am mers la finante cu toate actele cerand sa mi se dea derogare pentru a nu mai depune declaratiile lunar.Acolo mi-au spus ca nu imi dau derogare pana nu platesc impozitul pe trimestru 2 adica 730 lei. Este normal sa imi ceara acest lucru sau este un abuz din partea lor. Cum sa le demonstrez ca nu au dreptate si ce dovezi sa le duc? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 15:54, 8 Iulie 2010
este corect ; se datoreaza impozit pana la data suspendarii air pentru aprobarea regimului derogatoriu una din conditii este sa nu fie datorii .
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
Magda Staicu, Consultant fiscal
D-voastra ati avut activitate pina la 29.06.2010 cind a-ti suspendat,deci depunti decl normale pe trim 2 cu platile aferente,apoi va da derogarea finantele..:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar???????????????? anamariacelik anamariacelik o societate nu a desfasurat activitate in 2008(nu a fost suspendata la ORC),dar atat cheltuielile cat si veniturile in 2008 sunt 0.In 2009 nu a desfasurat ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit forfetar trim 2 pt srl suspendat in mai 2010 anamaria80 anamaria80 Buna ziua. Un srl care nu desfasuara activitate a declarat impozit forfetar pentru primul trim 550 lei.In luna mai 2010 isi suspenda activitatea.Ce impozit ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar nicoleta22 nicoleta22 buna,am o intrebare: 2 asociati au o firma si au initiat procedura de suspendare a activitatii pe o perioada de 3 ani, au anuntat la Fiscul de care apartin, ... (vezi toată discuția)