avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuielile deductibile admise la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuielile deductibile admise la PFA

Îmi puteti spune si mie, care sunt cheltuielile deductibile admise la PFA ?
Există o reglementare unitară (baza legală) sau "câte bordeie, atâtea obiceie" ? :-/
Am văzut prin forum-uri că unii trec si impozitul retinut la beneficiar, altii, o cotă-parte din cheltuielile comune ale locuintei (PFA cu serviciu la domiciliul personal), altii cota de Asigurări, cheltuielile postale, biletele de transport sau carburantul consumat cu autoturismul proprietate personală.
Eu sunt membru al Asociatiei Expertilor Tehnici, la care plătesc o cotizatie lunară, iar o cotă-parte de 10% din onorariul încasat, mi se retine de către instanta pentru care fac expertize. Aceste cheltuieli se deduc ?
Vă multumesc :)

Alte discuții în legătură

Pfa madyfree1987 madyfree1987 am si eu nevoie sa stiu in cat timp de la incheierea contractului de prestari servicii pot inregistra contractul la administratia financiara fara sa ma ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Completare formular 200 pt anaf delfinut delfinut Am ceva nelamuriri cu privire la completarea formularului 200, de vreo 3 ani de cand desfasor activitatea cu acest PFA, il cam completez dupa cum mi se pare ... (vezi toată discuția)