avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ASOCIATIILE SI PUNCTUL DE LUCRU
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ASOCIATIILE SI PUNCTUL DE LUCRU

Buna ziua,,,
o asociatie de dezvoltare intercomunitara isi poate infiinta un punct de lucru?
ce acte trebuiesc?
din lege reiese ca nu doar sucursale sau filiale, in schimb am vb la judecatoria sect 3 si mi-a comunicat ca se mai poate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 14 Februarie 2011
O Asociatie indiferent de domeniul de activitate, poate infiinta punct de lucru. Se merge cu actele asociatiei, cu, contractul de inchiriere/comodat se completeaza un formular pe care se pune o stampila si "voila" punct de lucru. eu asa am facut. ongist.
rviorel23 a scris:

O Asociatie indiferent de domeniul de activitate, poate infiinta punct de lucru. Se merge cu actele asociatiei, cu, contractul de inchiriere/comodat se completeaza un formular pe care se pune o stampila si "voila" punct de lucru. eu asa am facut. ongist.

Unde ati mers cu formularele?
noi apartinem de judecatoria cornetul,,,ilfov
puteti sa-mi spuneti va rog frumos si ce acte ,hotarare aga, ctr inchiriere, si mai ce?
Nu aveti treaba la Judecatorie. Mergeti la Administratia Financiara de care apartineti. Este bine sa aveti la Dvs. toate actele Asociatei impreuna cu copii ca sa fiti sigura ca nu faceti doua drumuri. (Actul Constitutiv, Hotararea Judecatoreasca de infiintare, Certificatul de Inregistrare fiscala, Acte aditionale daca este cazul, contractul de inchiriere, imputernicire, stampila)
Eu am infiintat o sucursala si am depus actele acum doua zile.
Am inteles ca trebuie inregistrata la judecatorie si ca asociatiile si fundatiile nu pot deschide puncte de lucru ci sucursale (fara personalitate juridica) sau filiale (cu pers. juridica).
Am dus hotarare AGA ( in 5 exemplare)
Proces verbal (in 5 exemplare)
Copie dupa Contractul de inchiriere a locatiei unde va fi sucursala.

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru luizacsinte luizacsinte Dar deschiderea unui punct de lucru,(sucursala ) asociatie , respectiv camera de comert bilaterala, fara angajati, in alta localitate, respectiv alt ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)
Punct de lucru asociatie irinamaria32 irinamaria32 Buna ziua! Am o asociatie infiintata in 2011 si pentru a aplica pentru un proiect imi cer infiintarea unui punct de lucru in zona unde se desfasoara ... (vezi toată discuția)