avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren

Doresc sa cumpar o parcela de teren . Pe parcela in cauza exista un titlu de propritate eliberat pe tatal decedat al vanzatorului . Exista 7 frati . Care este procedura de intabulare a parcelei pe mine , presupunand ca fratii sunt de acord ca unul dintre ei sa vanda .
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:03, 8 Iulie 2010
Dar se poate face succesiune numai pentru parcela in cauza ? sa renunte la dreptul succesoral pentru parcela ? Problema e ca doi dintre fraţi sun in Italia , Toţi nu pot fi deodata la notar .
buna ziua.
cei care nu vor putea sa fie prezenti sa dea procuri in acest sens.
Ceva mai sus mi se raspunde ca nu se poate da procura la succesiune.
ba da se poate.
intrebati si un notar.
o sa va confirme acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren gigelas gigelas Buna ziua, Exista doua terenuri despartite de un drum.Un teren de 1500 mp. si altul de 1000 mp. Ambele terenuri se afla pe acelasi titlu de proprietate. ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren agricol dcs1977 dcs1977 Salut Am cumparat ceva pamant prin 2000. Cu act de vanzare cumparare de mana, in baza unui Titlu de Proprietate. Tilul este pe numele a 4 persoane. Pe actul ... (vezi toată discuția)
Pot obliga pe cineva sa dezbata succesiunea? poppmaria poppmaria CUM POT OBILGA SA DEZBATA SUCCESIUNEA PE CINEVA? Te TP. sunt 2 persoane cota 1/2 fiecare. Unul dinre ei a decedat. Avem iesire din indiviziune ficare cu lotul ... (vezi toată discuția)