avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... pierdut buletin.permis conducere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

pierdut buletin.permis conducere

BUNA ..va rog ce acte trebuie ptr.buletin si permis conducere pierdute e fffff important va rog ajutatima sii cit costa ...va multumesc:sorry::sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:55, 8 Iulie 2010
Mergeti la politie si declarati-le pierdute,acolo veti primi lamuriri cu privire la actele necesare si la costurile pe care le aveti de suportat
Multumesc pt,ajutor daca ar fi asa de simplu nu as scrie aici eu nu sint in romania de acea ma intereseaza daca ma puteti ajuta va multumesc
In aceasta situatie,adresati-va Ambasadei Romene sau reprezentantei diplomatice romane cea mai apropiata de domiciliul dvs,din statul in care va aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat ioanabn ioanabn buna ziua! am si eu o problema si as avea nevoie de ceva informatii.Sunt plecata in Spania si pasaportul mi-a expirat.Am calatorit doar cu pasaportul, neavand ... (vezi toată discuția)
Furtul in strainatate a cartii de identitate luiza4ever luiza4ever Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare: in cazul in care un cetatean roman ce locuieste pe teritoriul altei tari a uniunii europene este victima unui ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat in strainatate OlDumitra OlDumitra Ma gasesc in Asia de aproape 10 ani de zile. Mai intai ca student, apoi ca turist. Am avut viza legal in toti acesti ani. Pasaportul imi expira la ... (vezi toată discuția)