avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... UN CONTRACT DE COLABORARE CU PERSOANA FIZICA E ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

UN CONTRACT DE COLABORARE CU PERSOANA FIZICA E GUVERNAT DE CE COD? COMERCIAL? CIVIL?

DACA MA POATE AJUTA CINEVA...MULTUMESC

SUNT IN SITUATIA DE A INCHEIA UN CONTRACT DE COLABORARE IN VEDEREA INTERMEDIERII IMOBILIARE, DAR PARTENERUL DE AFACERI MI-A SOLICITAT EXPRES SA INCHEIE CONTRACTUL CA PERSOANA FIZICA.
STIE CINEVA DACA INTERVIN MODIFICARI IN CEEA CE PRIVESTE RASPUNDEREA CONTRACTUALA? CARE SUNT ACESTEA?
CE LEGI GUVERNEAZA ACEST TIP DE CONTRACT?
CARE ESTE DIFERENTA INTRE UN CONTRACT IN CARE PARTILE SUNT P.J. SI CONTRACTUL IN CARE PARTILE SUNT UNA SOCIETATE, CEALALTA PERSOANA FIZICA.(NU PERSOANA FIZICA AUTORIZATA).

MULTUMESC ANTICIPAT,
ANX
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2007
anx, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 15:48, 13 Iulie 2007
Va fi un contract comercial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

clauza de confidentialitate contract de colaborare medeea2013 medeea2013 Buna seara, Sunt pe cale sa semnez un contract de colaborare dar sunt unele aspecte care imi ridica semne de intrebare. Si anume: -Remuneratia se va face ... (vezi toată discuția)
Contract intermediere monique27 monique27 Buna ziua, in cadrul unui contract de intermediere, exista posibilitatea de a ma asigura de plata remuneratiei, avand in vedere ca practic nu sunt parte din ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege sau un proiect de lege care stipuleaza ca 25% din cifra de afaceri a firmelor de transport din romania trebuie sa provina din afaceri domestice (cu firme din romania)? CV1 CV1 Buna ziua, Stiti cumva daca exista vreo lege sau un proiect de lege care stipuleaza ca 25% din cifra de afaceri a firmelor de transport din Romania trebuie ... (vezi toată discuția)