avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... reparatie service
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

reparatie service

Buna ziua.
Am si eu o mare problema. Am o masina luata in leasing.Am avut un accident anul trecut in vara.Nu am putut sa o repar la service-ul autorizat al acelei marci de masini respectiv la firma de leasing de unde e masina cumparata si am fost directionata de catre firma de casca, bcr, la un alt service. Sa efectuat reparatia, sa efectuat plata de catre asigurator, sau macar asa mi sa transmis si asa sa inteles din urma faptului ca mi sa eliberat masina. in ianuarie am avut un nou accident si am vrut sa bag masina in service pentru reparatie.in urma acestui lucru am aflat ca de fapt bcr a reziliat contractul de colaborare din luna noiembrie, lucru care nu mi sa adus la cunostiinta de catre nimeni. ideea este ca, acum in iulie 2010, la un an dupa ce am scos masina din service-ul Automotive, cel cu reparatie din vara 2009, acestia imi trimit o invitatie sa efectuez acea plata, deoarece firma de casco sia retras banii.
Sunt putin disperata datorita acest lucru, si in plus faptul ca nici nu sunt in tara.
astept cu nerabdare un sfat ce pasi ar trebui urmati in acest caz
si ce rezolvare exista
Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:19, 8 Iulie 2010
Sunt necesare cateva lamuriri:
-aveti copia politei CASCO, intocmita pentru toata durata contractului de leasing?
- aveti chitantele/op-urile cu care ati achitat urmatoarele rate ale politei de asigurare, dupa data reperatiei?
- la prima dauna, ati avut acceptul asiguratorului privind plata reparatiei?
-cu firma de leasing ati luat legatura(ea fiind titularul politei de fapt) ?
Incerc sa continui sera intrebarilor:
-pe ce baza s-a eliberat masina din service dupa reparatie?
-daca asiguratorul a platit reparatia cum avea sa-si retraga banii de la service?
-de ce nu luati dv. legatura cu firma de leasing sa se ocupe ei de reparatie ,ca e masina lor? Si aratati-le si avizarile pe care le-ati primit de la service.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco -recuperare daune din cauza lipsei bunului asigurat? SimbaTrade SimbaTrade Buna ziua si.. multumesc anticipat! Ma puteti ajuta cu un sfat pentru urmatoare speta: O polita CASCO prin leasing - o masina in service de 1,5 ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa casco RamonaBianca RamonaBianca Sunt posesorul unei asigurari facultativa casco, am avut un accident , s-a stabilit constatarea initiala, si mi-a fost inaintata de catre asigurator suma de ... (vezi toată discuția)
Full casco strainatate Patricia23 Patricia23 am facut accident cu masina in germania luata in leasing pe firma unui prieten(daune totale),asi avea cateva intrebari: imi trebuia un acut de la firma de ... (vezi toată discuția)