avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general marfa in custodie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

marfa in custodie

Pentru marfa data in custodie intocmesc aviz de insotire cu mentiunea "nu se factureaza" si fac inregistrarea contabila 357 = 371. In cazul returului, in baza avizului emis de client, fac inregistrarea 371=357. La inventarierea anuala fac lista de inventar pentru marfurile din soldul ct. 357. In afara de aviz este necesar si un proces-verbal de custodie in care sa se mentioneze conditiile si durata in care sunt lasate in custodie marfurile respective?
Aveti si alta solutie contabila pt. marfurile date in custodie?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: corinachivu , utilizator 21:00, 7 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa care a fost in custodie ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Am o nelamurire : anul trecut am dat la o firma marfa in custodie, care s-a dus cu avize intocmite de noi. Anul acesta am adus marfa inapoi. Care ... (vezi toată discuția)
Marfuri trimise in custodie elims_mn elims_mn Buna ziua, As vrea sa trimit marfuri in custodie. Trebuie sa fac si aviz de custodie si proces verbal de custodie? Sau se poate face doar una din ele. Imi ... (vezi toată discuția)
Venit inregistrat pe baza avizului a_andreea a_andreea Am rugamintea de a mi comunica opinia dumneavoastra vis a vis de urmatoarea speta: Livrez catre supermarketuri marfuri pe baza de aviz de expeditie. In ... (vezi toată discuția)