avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Clarificari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Clarificari

Am primit o citatie din care reiese ca Registrul Comertului cere tribunalului dizolvarea societatii care o am pt nedepunerea bilanturilor.Eu nefiind in tara nu am posibilitatea de am prezenta acolo.Ce se va intampla la tribunal si mai departe cu firma?!In ce raporturi raman cu Adm Finaciara daca se hotaraste dizolvarea societatii!?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 07:32, 8 Iulie 2010
pentru rezolvarea problemei avei posibilitatea angajarii unui avocat. pentru nedepunerea bilantului si a celorlalte documente solicitate de lege organelor abilitate legal, sanctiunea este dizolvarea, lichidarea, radierea de la ORC si recuperarea eventualului prejudiciu din neplata taxelor si impozitelor legale de la administrator/asociati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)
Numire lichidator bobeica 1976 bobeica 1976 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul in care tribunalul a dat o sentinta definitiva de dizolvare a unei societati pe data de 14 octombrie 2009 la din ... (vezi toată discuția)
Dizolvare sc pt. nedepunerea balantelor Jurist TM Jurist TM SC x SRL a primit citatie pt. nedepunerea balantei pt. anul 2008, prin care ORC solicita dizolvarea societati, desi au dovada depunerii acestui document ( e ... (vezi toată discuția)