avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare clauze CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare clauze CIM

Buna ziua!

Daca am fost angajata pe o functie in cim conform unui cod COR specificat, schimbarea functiei din CIM se poate face doar in baza unei decizii de numire in alta functie conform unui alt cod COR sau este obligatorie incheierea unui act aditional la contractul de munca inregistrat la ITM.
Va rog daca se poate si baza legala.:sorry:
Cel mai recent răspuns: ClaudiaN , utilizator 12:39, 8 Iulie 2010
Act aditional semnat de parti (art.17 si art. 41 CM).
Orice modificare a CIM se face prin act aditional semnat de catre ambele parti.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri! Va rog sa ma mai ajutati intr-o problema. In acest caz cum motivez legal faptul ca fisa de post semnata pe alta functie decat cea din CIM este nula?
1. Cand ati semnat fisa postului nu ati vazut ca este pentru o alta functie? Atributiile si sarcinile din ea sepotrivesc cu ce faceti dvs., efectiv?
2. Vorbiti cu angajatorul sa faca modificarea respectiva: ori a functiei, ori a sarcinilor, ori ambele.
Functia din CIM este ecolog, cod cor 221104 si cea din Fisa de post este responsabil de mediu cod COR 242316. E clar ca sunt 2 functii diferite. Din punct de vedere legal, fisa de post este nula avand in vedere ca functia din ea nu corespunde celei din CIM. Dar care este baza legala pentru a o declara nula?
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
ClaudiaN, utilizator

Alte discuții în legătură

Mai multe fise de post alocate unui salariat kaliteea kaliteea Buna seara, Stie cineva , legal se pot atribui mai multe fise de post unui salariat incadrat cu un CIM pe o functie cu un singur cod COR si cu 8 ore de munca ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare atributii ContSters217881 ContSters217881 Doresc sa obtin un punct de vedere pentru urmatoarea situatie; Mi s-a prezentat o fisa de post cu titulatura schimbata fata de cea din contract si fara ... (vezi toată discuția)