avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma fara domeniu de activitate..
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma fara domeniu de activitate..

Bun gasit,De la creere si pana in prezent firma infiintata,nu a desfasurat nici un fel de activitate.Va rog sa ma indrumati si sa imi spuneti care sunt"pasii" pentru suspendarea acesteia.Va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: graty , utilizator 11:17, 8 Iulie 2010
Buna ziua,

Pentru a suspenda activitatea societatii va trebui sa intocmiti o decizie a asociatului unic sau o hotarare a adunarii generale a asociatilor, dupa caz, prin care specificati perioada pentru care doriti suspendarea activitatii societatii (respectiv de la data de .... pana la data de ....). Dupa care impreuna cu certificatul/certificatele constatatoare emise de Registrul Comertului (in care se atesta ca la sediul societatii si/sau la punctele de lucru desfasurati sau nu activitate), mergeti la Registrul comertului unde veti depune actele de mai sus.
Va sugerez sa mergeti inainte la Registrul comertului pentru a solicita formulare precum si ce trebuie sa contina anexa la decizia asociatului unic /hotararii AGA.
Mult succes.
Va multumesc frumos pentru raspunsul neintarziat,si va doresc o zi minunata ,in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru gabitza1980 gabitza1980 sunt noua pe aici.multumesc din suflet celor care m-au ajutat.Am o societate infiintata pe 19 nov.2010 in ilfov.vrea sa-si declare punct de lucru in ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma alin1980 alin1980 buna ziua as dorii niste informatii daca se poate in legatura cu suspendarea ctivitati .. Cum se procedeaza si ce trebuie sa fac pt a putea suspenda firma ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma MISKI MISKI Buna ziua! Ce pasi trebuie sa urmez pentru a suspenda activitatea unei societati comerciale pe o perioada de 2 ani si 11 luni? Care sunt costurile? Va ... (vezi toată discuția)