avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Care sunt conditiile pentru a deveni notar?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Care sunt conditiile pentru a deveni notar?

Nu stiu ce fel de studii sau examane este necesar sa obtii pantru a putea deveni notar...daca cineva stie prin ce modalitate legala se obtine acest statut si se decide sa ma informaze si pe mine i-as multumii foarte mult si i-as ramane recunoscatoare pentru orice tip de ajutor informational. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invatamantul la distanta in 2008 - nu pot obtine diploma de licenta sermi sermi Buna ziua, In 2005 m-am inscris la Facultatea de drept si administratie publica filiala Madrid din cadrul Universitatii Spiru Haret Bucuresti. Mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Cariera de procuror razvanalex07 razvanalex07 Buna ziua! Ma numesc Razvan Teodorescu, si as dori daca se poate, sa mi se dea cateva sfaturi. Sunt in anul 3 de liceu si de ceva vreme m-am gandit sa unrmez o ... (vezi toată discuția)
Sunt laureata in drept in romania si nimeni nu imi spune clar ce trebuie sa fac pt. a putea lucra in italia ana maria g ana maria g am terminat liceul de matematica-informatica, dupa care am urmat facultatea de drept forma de invatamant la zi si m-am laureat in 2007. in momentul d fata ... (vezi toată discuția)