avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se iau in vedere cladirile la impozitare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se iau in vedere cladirile la impozitare?

Am cumparat succesiv 3 apartamente la aceeasi adresa (a fost o curte cu mai multi locatari saraci si retrasi la tara). Dintre acestea doar unul este locuit. Celelalte nu sunt locuibile deci neinchiriabile.
Va rog sa-mi raspundeti daca noua modalitate de impozitare ma afecteaza sau nu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mariana Greavu , utilizator 14:20, 8 Iulie 2010
va afecteaza intrucat OUG asa cum este ea publicata in MOf nu mai contine mentiunile privitoare la impozitarea diferentiata a imob exceptie facand cele care sunt inchiriate, forma publicata contine mentiunea ca impoz difer nu se aplica imob diobandite prin mostenire legala, nu si cele dob prin conventie.
asadar veti plati 65% pt I ap, 150% pt cea de-al II si 300% pt al III sau mai multe.
Chiar daca sunt la aceeasi adresa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea celui de-al doilea imobil, de cand si ce procentaj? mihneaandrei mihneaandrei Datorita unei greseli de impozitare la cel de-al doilea imobil detinut, s-a incasat in fiecare an cuantumul impozitului ca pentru un singur imobil. Am fost ... (vezi toată discuția)
Impozit a treia casa... gena_florida gena_florida A m in proprietate 4 imobile , eu stau la garsoniera fiul meu cu nora si nepoata in apartament, iar in celelalte 2 ap. stau in fostii proprietarii( de la care ... (vezi toată discuția)
Impozit pe a doua locuinta sfinxul35 sfinxul35 Detin in proprietate un apartament pe numele meu dinainte de casatorie, in timpul casatoriei am cumparat o garsoniera pe numele sotiei , amandoi avem adresa de ... (vezi toată discuția)