avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale import Turcia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

import Turcia

Buna ziua! Ma intereseaza ce taxe trebuie sa plateasca o firma pentru import haine Turcia.In afara de tva 24% se mai plateste ceva? Se poate aduce marfa cu autocarul?Ce acte sunt necesare?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: A_NKA , utilizator 23:17, 12 Iulie 2010
Din cate stiu eu ai de plata TVA si acciza. Din cate stiu eu ambele se platesc direct la vama. Modalitatea de transport nu cred ca intereseaza asa de mult. Te sfatuiesc sa faci un drum pana la vama si sa intrebi si pe acolo cum stau lucrurile.
Succes
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)
Plata tva import marfa din vietnam rdi rdi Buna ziua. Sunt o intreprindere individuala neplatitoare de TVA si as vrea sa import marfa (haine) din Vietnam. Ce taxe trebuie sa platesc in Romania cand ... (vezi toată discuția)
O firma poate sa cumpere marfa din afara ue? Alexirak Alexirak O firma poate sa cumpere marfa din afara uniunei si sa nu faca import de marfa? Daca o firma romaneasca, cumpara marfa de la o firma din china si vinde mai ... (vezi toată discuția)