avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs neinregistrat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs neinregistrat

Se mai poate face ceva dupa cea fost emisa hotararea judecatoreasca definitiva? A fost facut inainte un recurs, este inregistrat la arhiva, insa tribunalul a trimis definitiva inculpatului fara sa se judece acest recurs. Se mai poate reveni asupra acelei definitive?
Daca aveti dovada inregistrarii recursului(mai exact numar de inregistrare la instanta la care a fost depus), nu are cum sa nu se judece!
interesati-va ce s-a intamplat cu recursul formulat. este posibil ca dvs. sa fi primit hotararea din apel si, in acest caz, urmeaza sa se judece si recursul
Aveti posibilitatea sa verificati posta,daca a fost trimis prin posta,precum si registraturile instantelor respective
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
Radu Gabrian, Mediator
daca recursul a fost inregistrat in termen , hotararea nu poate fi definitiva. de verificat la arhiva daca a fost depus recursul in termen, iar in cazul in care a fost eliberat mandatul de executare de formulat contestatie la executare pentru motivele: a fost pusa in executare o hotarare care nu era definitiva deoarece a fost atacata cu recurs. Contestatia la executare de depus la instanta locului detinerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal recurs si formulare (penal) vm85 vm85 Buna seara, Va rog dati-mi un sfat, deoarece sunt putin cam speriat in acest moment. Sunt inculpat intr-un dosar penal, am fost arestat preventiv timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Unde se depune contestatia cf. art. 184 (14) din cpp, la instanta superioara sau aceeasi? eusaisapte eusaisapte Am depus la tribunal contestatia impotriva hotararii de la judecatorie, si am intrebat de ce n-a fost inregistrata si judecata in 3 zile, 3 zile mai tarziu. Am ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ioasaf ioasaf Buna ziua ! Va rog daca ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati pentru ca o hotarare judecatoreasca sa ramana definitiva. In urma unui proces ... (vezi toată discuția)