avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma suspendata

In august 2009 , o firma isi suspenda activitatea pe o perioada de trei ani . Pana la acesta data are activitate , deci contul 121 are sold (pierdere). Intrebarea mea este daca in 2010 trebuie sa faca inregistrarea 1171 = 121.analitic 2009
Cel mai recent răspuns: anitu , utilizator 22:09, 8 Iulie 2010
da trebuia sa faca inregistrarea!, nu a-ti depus bilant la 2009?
S-a depus bilant la 2009.Inregistrarea mentionata se va face cu data de 01 ianuarie 2010 . Bilsntul nu l-am intocmit eu , dar patronul m-a rugat pe mine sa-i fac balanta pentru iunie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatiuni pentru bilant 2009 PUFACONT PUFACONT Va rog sa mă ajutati pentru închiderea anului financiar 2009. În anul precedent am avut pierdere, in 2009 am venit, trebuie sa fac vre-o contare aferent ... (vezi toată discuția)
Monografie profit Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa-mi spuneti daca am obtinut profit in anul curent i( Sold C ct. 121 ) ce inregistrari contabile se fac la sf anului in care am obtinut profit si ce ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea pierderii contabile marrietta marrietta sunt in incurcatura: intrebarea mea este una care ma framanta, pierderea raportata prin bilantul din iunie 2009 se inregistraza la iulie 2009 1171=121 sau ... (vezi toată discuția)