Buna ziua tuturor,
Am un teren dobandit prin vanzare cumparare in 1995 Suprafata pe care am cumparat-o nu apare in teren, lipseste 100 de metri. Cert este ca am un contract mai vechi de vanzare cumparare din 1925 al parintilor proprietarilor de la care am cumparat terenul si acolo apare toata suprafata pe care trebuie sa o am. Am dat in judecata vecinii la care am gasit o parte din suprafata ceruta in anul 2008. Au venit expertii au masurat si au gasit 56 de m in plus la unul dintre vecini.
Judecatorul din TULCEA sa vezi si sa nu crezi ( dar traim in romania) a zis ca nu este relevant si a repins plangerea mea. Am facut recurs si nimic acelasi raspuns nu se stie de unde are vecinul in plus 50 de m de pamant, iar am ramas cu minus 100.
Din acest motiv nu mai cred ca Romania mai are vreoo sansa poate ca chiar ne meritam soarta.
Nu cred ca judecatorii au fost incompetenti ci, dvs nu v-ati facut bine apararile iar vecinii, de buna-credinta fiind ca si dobanditori ai proprietatii lor, cred ca v-au invocat uzucapiunea precum si o comparare a titlurilor de proprietate. Avand in vedere ca in Dobrogea si Vechiul Regat nu a existat pana in anul 1996 un regim al Cartilor Funciare precum cel din Ardeal pot exista diferente intre ceea ce este consemnat in acte si realitatea din teren, si mai mult decat atat cred ca nu ati solicitat la arhivele statului ori primarie translatia numelor de strazi si a numerelor postale de la 1925 la zi . Un sfat de bun simt ar fi sa nu mai aruncati cu noroi ori alte vorbe grele in magistrati ori alte persoane.