avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... ajutor! date personale puse pe un site de catre ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

ajutor! date personale puse pe un site de catre operatorii unui magazin online

buna ziua,
am cumparat de pe un site doua parfumuri, au ajuns la mine dar am deschis coletul inainte sa ii dau curierului rambursul, am vazut ca in colet era cu totul altceva asa ca l-am trimis inapoi. am incercat sa sun inapoi la cei cu magazinul online dar nu a raspuns nimeni.
la cateva zile dupa, mi-au folosit datele personale , nr de tel si adresa de mail punandu-le pe un site de matrimoniale/id-uri de mess.
ce pot sa fac in aceasta privinta. mentionez ca adresa lor nu o am pe colet nu se putea citi si nici ei nu au pus pe site nici un fel de adresa sau nr de tel.
au vrut sa imi dea teapa si nu le-a mers iar acum probabil se razbuna.
ce pot face in aceasta privinta? unde ii pot reclama cu toate ca nu am ca dovada decat mailul de inregistrare/cont primit de pe site-ul lor si un nr de tel de pe care au sunat ca sa confirm comanda.
Cel mai recent răspuns: andra2211 , utilizator 11:53, 9 Iulie 2010
ANSPDCP este autoritatea care se ocupa cu prelucrarea datelor cu caracter personal www.dataprotection.ro.

Din pacate din ce ai povestit tu, nu reiese clar ca firma respectiva a publicat acele informatii. Este mai degraba o banuiala de-a ta. Dar poti sa le ceri administratorului site-ului respectiv sa stearga informatii tale. Daca nu vor sa faca asta, poti sa faci o plangere la autoritatea sus-mentionata.
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
Bogdan Tulai, utilizator
din pacate dupa cum am mai spus nu am dovezi decat simplul fapt cunoscut din nou din pacate doar de mine si anume ca nu sunt genul de intrernaut care isi lasa nr de tel si adresa de mail peste tot pe net ca sa le poata folosi oricine, le-am lasat in ultimele luni doar pe acest magazin online dubios, si nici nu am mai avut probleme sau conflicte pana acum decat cu acesti indivizi care au datele mele. deci ar fi prea mare coincidenta, adica tocmai acum...
plus ca nu am numere de telefon mailuri si alte nebunii pe site-uri de socializare ca sa le poata lua cineva de acolo. pentru mine este extrem de simplu si clar de unde provine problema.
oricum multumesc pentru raspuns si daca pe parcurs va aparea ceva concret voi reveni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani comanda online yssas yssas Cum pot recupera banii de la o comanda online, plata numerar la livrare ce a fost o țeapă? Am comandat online parfumuri de pe un site, ce avea la contact un ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online toxxyk toxxyk Buna ziua ma numesc Alex sunt din sibiu si am 17 ani.deci am cazut la un acord cu un tip de pe [SITE] eu sa ii trimit un telefon si el sa imi trimita in schimb ... (vezi toată discuția)
Publicare date personale pe internet Luu Luu Buna ziua. Am o intrebare. Am comandat de la cineva de pe Internet cateva produse (imbracaminte). Mi-a trimis coletul prin posta, ramburs,dar mi-a luat mai ... (vezi toată discuția)