avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cazier fiscal.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cazier fiscal.

Buna ziua.In 2007 mi-am infintat o firma care nu a functionat niciodata.Am deschis-o in speranta ca in viitor imi voi deschide o afacere si nu voi mai pierde timpul necesar infintarii unei firme.Firma respectiva nu a avut niciodata activitate,doar am infintat-o,fiind inactiva.In 2008 am primit din partea ANAF citatie prin care mi se aducea la cunostinta ca nu am depusa la 6 luni declaratiile fiscale,fapt pt care am mers la fisc unde un ,,functionar’’ mi-a spus ca nu trebuie sa depun nimic daca nu am activitate dar in cazul in care imi voi deschide ceva sa merg la fisc sa declar.Acum o saptamana am mers sa-mi scot cazierul fiscal si am aflat cu stupoare ca am cazier fiscal (fapta: firma inactiv fiscal ).
-Firma mea nu a fost niciodata activa-cei de la fisc mi-au declarat-o inactiv fiscal pt ca nu am depus declaratiile...
-Pt firma respectiva a trebuit sa platesc impozit forfetar fara sa fi desfasurat nicio activitate
-M-am ales cu cazier fiscal.
Am vb frumos si am fost ,,atent'' cu cei de la fisc si au incercat sa faca demerusurile necesare pt a'mi scoate cazierul curat.Numai ca lipsa de pregatire si'a spus cuvantul:| mi'au reactivat firma si au facut referat pt a'mi scoate fapta, numai ca prin faptul ca mi'au reactivat firma nu mai pot avea cazierul curat.Cica trebuia facuta o simpla cerere fara sa reactiveze firma si se rezolva.Acum m'am ales si cu impozit forfetar si cu cazier fiscal.Ce mai pot face pt a avea cazierul curat intr'un timp cat mai scurt?
Cel mai recent răspuns: Valentin Nebunescu , Consilier juridic 07:24, 9 Iulie 2010
trebuia sa ii suspenzi activitatea de la data introducerii impozitului forfetar,trebuie sa depui declaratiile in o ,plus ca va trebui sa platesti si forfetarul,apoi suspenda firma, te costa cam 300 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Reactivare firma inactiva pasi de urmat maladog maladog Firma infintata in februarie 2010 nu a avut nici un fel de activitate, sediul social a a expirat in august 2010, nu au fost depuse nici o declaratie la fisc ... (vezi toată discuția)
Firma declarata inactiva de catre fisc popisteanu popisteanu Buna seara , asi dori sa stiu daca o firma declarata inactiva , mai poate emite facturi ?Am o firma in inactivitate din 09 ,2012 , si acum am inceput sa-i ... (vezi toată discuția)