avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reziliere contract cu Termourban
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reziliere contract cu Termourban

In octombrie 2009 mi-am montat CT parcurgand toti pasii prevazuti de lege. Nu am intampinat greutati nici cu locatarii blocului (nu suntem constituiti in asociatie) nici la societatea de distributie a energiei termice. Dupa debransare am facut o cerere la Termourban pentru rezilierea contractului cu ei deoarece nu mai aveam nevoie de serviciile lor. Nu am primit nici acum raspuns. Nu m-au anuntat nici ca cererea mea nu ar fi legala si nu au venit sa incheiem un nou contract de furnizare servicii deoarece se schimbasera datele care erau in vechiul contract, dar mi-au trimis facturi cu cheltuieli a partilor comune in care costul era o treime din cat plateam eu cu CT in apartament ( si am apartament mare, 106 mp). Trebuie sa va anunt ca in noiembrie 2009 locatarii blocului, in unanimitate, au hotarat sa scoatem caloriferele si tevile de pe casa scarii, fapt acceptat de Termourban, deci aici cota parte ar trebui sa fie 0%. Eu am izolatie cu placi de rigips si vata minerala la toti peretii atat la exterior cat si cei de catre vecini si toate tevile sunt mascate (aceste lucruri a fost trecute in procesul verbal facut de lucratorul de la Termourban can a sigilat apometrul si bransamentul la reteaua veche) si tevile de caldura de la subsol sunt izolate inca de la constructia blocului. Societatea care face calculul consumului de gigacalorii pe apartament (Elsaco) are metodologia de calcul a sumei de plata pentru fiecare apartament la adresa: [ link extern ] .
Tin sa va spun ca Termourban accepta calculul facut de aceasta societate si daca toti locuitorii orasului au facturile intocmite dupa regulile soc. Elsaco am si eu aceleasi drepturi.
Deci, eu am primit facturi din nov. 2009 pana in feb. 2010 pe care nu le-am platit. Ce-i drept nu am primit nici un avertisment dar vreau sa intreb daca ar trebui sa ma tem de ceva urmari. Nu vreau sa platesc deoarece asa as recunoaste vechiul contract pe care l-am reziliat.

Alte discuții în legătură

Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un apartament la parter iar peretele dormitorului ... Oanaoan17 Oanaoan17 Buna ziua! Am un apartament la parter iar peretele dormitorului este comun cu casa scarii, chiar cu scarile blocului. Aud non stop cum se tranteste usa dar cea ... (vezi toată discuția)
Ordinul 343 anrsc 2010 si apartamente cu centrale termice si tevi comune izolate dalias dalias Am o mare dilema legata de interpretare. Eu am inteles ca daca ai centrala termica si tevile de caldura verticale trec prin apartamentul tau platesti agentul ... (vezi toată discuția)