avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am un apartament la parter iar peretele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am un apartament la parter iar peretele dormitorului ...

Buna ziua! Am un apartament la parter iar peretele dormitorului este comun cu casa scarii, chiar cu scarile blocului. Aud non stop cum se tranteste usa dar cea mai mare problema este ca aud cum vecinii urca, coboara, cum se ating de perete, efectiv orice fel de miscare ca si cum nici nu ar fi perete intre noi. Presupun ca peretele a fost izolat necorespunzator. Este posibil sa refac izolatia peretelui (ar implica spart si reizolat)? Daca da am nevoie doar de acordul asociatiei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:44, 20 Aprilie 2023
Puteti antifona peretele interior, la dvs. in apartament - vata minerala, rigips, tencuiala (sau orice alta solutie tehnica). Nu aveti nevoie de acceptul vecinilor.
Aveti dreptul sa realizati izolatie fonica in apartamentul dv dara acord vecini/asociatie de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomote în apartament Andreea Buta Andreea Buta Bună ziua am un bebe care doarme ziua 2 ore o data dimineața și o data după masa. Vecinul renovează și se aude și simte tot din păcate este și mai ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini biasimeon biasimeon Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma afectează de aproximativ doi ani si nu stiu cum sa procedez. Acum doi ani de zile m-am mutat cu ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)