avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Zgomote în apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Zgomote în apartament

Bună ziua am un bebe care doarme ziua 2 ore o data dimineața și o data după masa. Vecinul renovează și se aude și simte tot din păcate este și mai nesimțit așa din fire ce pot face eu pt bebe? Se trezește mereu urland din somn... El nu are niciun drept? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:49, 29 Septembrie 2017
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila puteti sesiza politia.
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
Veti observa ca pastrarea linistii si ordinii publice este obligatorie in perioada 22-6 si 13-14.
Este problema pe care nici politia nu o poate solutiona atat timp cat vecinul respecta programul de liniste
Incercati sa asigurati o izolare fonica a camerei unde doarme copilul
Din păcate în bloc se aude tot chiar tot ... Azi spre seara a făcut iarăși o criza și mi se pare nedrept sa nu pot face ceva pt copilul meu .... În casa lui nu poate dormi
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati achizitionat un apartament intr-un bloc in care izolatia intre apartamente este cel putin defectuoasa, daca nu chiar au uitat constructorii/ proiectantii ca trebuie facut asa ceva.
Puteti placa pe interior camera copilului cu rigips si intre perete si rigips sa se puna umplutura (vata minerala, alge, etc.) groasa. La fel si tavanul. Planseul se poate acoperi cu umplutura de alge si deasupra pune parchet melaminat (din cel lucios).
La magazinele care vand echipament de protectie gasiti niste antifoane din plastic ca niste dopuri care se pun in ureche. Nu stiu daca micutul le va putea suporta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un apartament la parter iar peretele dormitorului ... Oanaoan17 Oanaoan17 Buna ziua! Am un apartament la parter iar peretele dormitorului este comun cu casa scarii, chiar cu scarile blocului. Aud non stop cum se tranteste usa dar cea ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)