avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tatal face recurs (incredintare minor) - ce se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tatal face recurs (incredintare minor) - ce se intampla?

am primit sentinta si prin urmare i s-a dat dreptul de a lua fetita la domociliul lui in prima si a treia saptamina din luna de sambata dimineata pina duminica seara,,in zilele de sarbatoare a2-a zi si in timpul vacantei o saptamina.Mentionez ca fetita are doar 2 ani si 4 luni,dar el nu e multumit si a facut recurs,se poate sa primeasca mai mult de atit?Eu nu lucrez ,sunt in concediu prelungit datorita faptului ca fetita sufera de o forma de astm si chiar si asa i s-a dat un program destul de elaborat consider ,dar tot nu e multumit.Ar trebui sa recurg si eu la un avocat,el cere program de vizita maxim,ce presupune acest maxim?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:19, 8 Iulie 2010
e bine sa va luati un avocat ca sa puna piciorul in prag.
nu e bine ca nu ati avut pana acum, din contra puteti cere ca programul tatalui sa fie mai scurt deoarece fetitza e bolnavioara si are un anume tratament de urmat, nu trebuie sa stea la tata si sa-si intrerupa medicatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata zilelor de sambata si duminica delles delles Am un program de lucru de 6 zile lucratoare si 2 libere si cand prind sambata si duminica la salariu mi se mai adauga un spor de 15%, vreau sa stiu si eu daca ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)
Termene ContSters323967 ContSters323967 am si eu doua nelamuri 1. in cazul cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru se proroga termenul de anulare a actiunii ca netimbrata? 2. termenul de ... (vezi toată discuția)