avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxa locala auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxa locala auto

Am cumparat o masina din strainatate,am inmatriculato pe numele meu si am obtinut primul rand de numere provizorii.Pentru a prelungi autorizatia provizorie de circulatie cu inca o luna,a fost nevoie sa merg la primaria din localitate pentru a plati o taxa .Am rasmas surprins vazand ca lucratorii din primarie nu stiau unde sa ma incadreze cu taxa si nu stiau nici ce suma trebuie sa platesc pentru o autorizatie provizorie.Intrebarea este urmatoarea:ce suma ar trebui sa platesc pentru o masina cu un motor de 1800 cmc,diesel,an de fabricatie 1994.Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Consultare pavelmita pavelmita bună ziua,aş dorii ca cineva să mă ajute să înţeleg dacă am fost victima sistemului din această ţară care de multe ori îmi este silă că mai ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Mihalcea ion Mihalcea ion Am un autoturism cumparat din alta tara cu 500 euro,cu an fabricatie 1998,motor diesel 1,9ccm,a intrat in tara in septembrie 2012,la 1 ianuarie 2013 am luat ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare sau prima inmatriculare catalinflorin1984 catalinflorin1984 am achizitionat in primavara un renault clio 3, an fe fabricatie 2007, motor euro 4 diesel, pe care doresc sa il inscriu fara taxa de prima inmatriculare. in ... (vezi toată discuția)