Buna seara, as avea o intrebare si sunt nelamurit. Se fac restructurari iar eu am recuperari+ concediu pana la sfarsitul anului . Am 2 membri ai familiei (fara venituri) in intretinere dar totodata sunt si o persoana nu prea draga conducerii. Intrebarea e daca pot sa ma astept sa pot fi restructurat in aceasta perioada mai ales ca am fost unul care am avut "nesimtirea" sa imi cer drepturile prevazute in lege si in CCM. Pot contesta in instanta o eventuala "restructurare" mai ales ca pot dovedii actiunile intreprinse de angajator impotriva mea cu diferite ilegalitati fiind mutat de mai multe ori fara acte legale, lucru recunoscut in scris chiar de cei care au produs faptele. Multumesc.
Buna seara !
Acest subiect de restructurare a sistemului bugerat este foarte delicat !
Totdeauna vedem in spatele unor ghisee diferite persoane care sunt cat doua , care te plimba de la un ghiseu la altul (personal la finante pentru plata unei taxe de inmatriculare a unei masini aduse din strainatate , am fost plimbat la 3 ghisee ) !
In invatamant (cunosc bine sistemul ) si sanatate multi sunt acolo doar sa-si determine elevii si respectiv pacientii sa vina in sistem privat ( acasa sau la cabinet ) .
Statul cheltuie foarte mult cu oameni care plimba hartii si vin la servici doar sa povesteasca ce au mai facut , cu cine au mai vorbit .......
Daca multe din aceste persoane ar fii puse sa faca un raport de activitate zilnica sau saptamanal ( multi nu stiu ce-i ala ) nu cred ca ar scrie o jumatate de pagina !
Asa ca ..... sunt ..multi si ......:stunned:
Stimate domn tutu12 daca citeati mai cu atentie v-ati fi dat seama ca obtinand atatea "libere" ati fi constatat ca eu am lucrat cat 2 adica cateva sute de ore suplimentare . Aveti dreptate ca cei care plimba o hartie de colo colo sunt multi....de obicei 2-3 care muncesc duc in spate foarte multi alti profitori dar din fericire pt mine nu fac parte din aceasta categorie. Daca eu am fost plimbat in institutia in care lucrez de la o usa la alta nu ma mir de cei din afara. Eu intrebam daca se poate da o decizie de concediere atat timp cat eu sunt in acest concediu "prelungit" sau pot fi concediat si sa imi fie platite apoi zilele de recuperare. Se stie ca "la stat" sunt dati afara cei care muncesc si raman cei "maronii in coltul gurii". Cu stima
Se vor face multe "magarii", vor fi pastrate posturi vacante si vor fi dati afara oameni care muncesc, iar in viitor se va sta si mai mult la cozi pentru ca cei care vor ramane se misca greu si sunt indolenti (doar au "spate"). Pentru unii se vor gasi "solutii" ca sa nu se mai bata de musca, iar cei pregatiti si capabili sa faca munca a 2-3 angajati vor pleca. Sumbru viitor are tara asta. Sa traiti, nu mai zic bine, ci daca o sa mai puteti!
Daca tot ati deviat discutia, vreau si eu sa particip si sa va spun urmatorul lucru care va deveni o realitate in cel mai sucrt timp: DUPA TAIEREA DE 25% IN INSITUTIILE PUBLICE NU O SA MAI MUNCEASCA NIMENI, NU O SA MAI EXISTE FUNCTIONARI, VOR PLECA TOTI FIINDCA NIMENI NU POATE TRAI CU 600 lei /luna FACAND MUNCA A INCA DOI-TREI COLEGI CARE FREACA MENTA ! :">