Buna seara, as avea o intrebare si sunt nelamurit. Se fac restructurari iar eu am recuperari+ concediu pana la sfarsitul anului . Am 2 membri ai familiei (fara venituri) in intretinere dar totodata sunt si o persoana nu prea draga conducerii. Intrebarea e daca pot sa ma astept sa pot fi restructurat in aceasta perioada mai ales ca am fost unul care am avut "nesimtirea" sa imi cer drepturile prevazute in lege si in CCM. Pot contesta in instanta o eventuala "restructurare" mai ales ca pot dovedii actiunile intreprinse de angajator impotriva mea cu diferite ilegalitati fiind mutat de mai multe ori fara acte legale, lucru recunoscut in scris chiar de cei care au produs faptele. Multumesc.
Sa va uimesc: as fi dispus sa muncesc pentru 600 ron si 12 ore pe zi, facand munca a inca 5 colegi, inclusiv a femeii de servici. De unde adevarul din zicala" Fie painea cat de rea, tot ti-o fura cineva " in Romania as adauga eu.
offff topic??????????
,,DUPA TAIEREA DE 25% IN INSITUTIILE PUBLICE NU O SA MAI MUNCEASCA NIMENI, NU O SA MAI EXISTE FUNCTIONARI, VOR PLECA TOTI FIINDCA NIMENI NU POATE TRAI CU 600 lei /luna FACAND MUNCA A INCA DOI-TREI COLEGI CARE FREACA MENTA ! :"> ''
Nu-i nicio problema daca pleaca din sist. bugetar toti ! Sigur sunt oameni care vor sa munceasca , nu ca asta ( marea majoritate ) care ,,freaca menta '' cum bine ziceati si , referitor la salariul de 600 lei/luna , sunt foarte putini care sau in salariul asta , multi merg acolo pentru a facilita diferite ,,combinatii'' , in realitate pleaca acasa cu multi bani !