avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despre coasigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despre coasigurare

buna, pana in martie tatal meu a fost angajat si mama a fost coasigurata, nu avand nici un venit. in martie tata a fost trimis in somaj, dar si a scos autorizatie. acuma trebuie sa si plateasca asigurarea de sanatate si vrea sa puna pe mama ca coasigurata. mama a avut un venit din vanzarea unor dividende in anul 2008. la casa de asigurari sanatate s a spus ca trebiue sa plateasca 5 ani in urma asigurarea pentru mama, ca sa beneficeze de asigurare. suntem obligati sa platim 5 ani in urma ca mama sa fie coasigurata in continoare?
Cel mai recent răspuns: adelah , utilizator 23:58, 8 Iulie 2010
Din cate cunosc tot de pe forum nu trebuie sa platiti din urma. Este suficient sa faca tata o cerere la casa de asigurari din judet pentru a lua in asigurare pe mama. Si oricum nu va plati nimic atata vreme cat tata este in somaj.
Multumesc pentru raspuns, dar tatal meu avand somaj si scoasa autorizatie trebuie sa si plateasca asigurarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate adelah adelah Din anul 1981 mama nu a avut nici un venit. Tata a fost angajat iar mama a fost coasigurata. In anul 2008 mama a avut un venit de 122 lei din vanzarea unor ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate vasilica90 vasilica90 Buna ziua. Tatal meu este in spital de aproximativ o saptamana si nu are asigurare deoare nu lucreaza si nu realizeaza nici un venit si nici pensionar nu este. ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de co asigurare de sanatate in urmatorul caz ? petre1981 petre1981 Buna ziua! Mama mea are 58 ani si nu mai lucreaza. Mai are 3-4 ani pana la pensie. O voi trece la mine la serviciu in intretinere pentru a beneficia de o ... (vezi toată discuția)