avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz de incredere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz de incredere

Am imprumutat acum 6 luni o tableta grafica(obiectul ) unui "prieten" pe motiv ca vrea sa exerseze pentru facultatea la care da (design publicitar) ,au trecut cele 6 luni,eu i-am mai cerut-o de atunci dar nu o vrut sa mi-o dea pe motiv ca trebuie sa lucreze la niste planse de admitere ,m-a amenintat verbal"
Frosty . (6/7/2010 11:38:24 PM): te prind la usa iti rup dintii
", SI m-o amentinta ca daca il mai stresez mult la cap nu o sa mi-o mai dea inapoi
Frosty . (6/7/2010 11:44:27 PM): dak ma enervezi iti dau ignore si nuti mai vezi si nici aia inapo
i,acum cateva zile am inceput sa il sun de multe ori (de vreo 20 de ori pe zi) ca sa ii spun sa imi dea tableta ,iam lasat mesaje ,am fost la el acasa dar nu a raspuns nimeni ,iam transmis la prietenii sai ca sa ii zica dar totusi nici un semn de viata , eu sunt minor ,am 17 ani, iar el e major ,ce as putea sa fac ca sa imi iau bunul inapoi ?
Cel mai recent răspuns: blu3fan4ever , utilizator 14:45, 19 Iulie 2010
ii puteti face plangere penala pt abuz de incredere si eventual sa-i cereti si daune daca intarzie cu inapoierea.
Parintii tai sunt majori, sa-l caute ei, Discuta de la major la major iar daca nu rezolvati, sa faca ei ce trebuie: plangere penala, Vad dupa mesaje ca te-a si amenintat. o alta infractiune. Pastreaza mesajele.
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
Formulati cat mai urgent plangere penala
la parchet pentru infractiunea de abuz de incredere
si cereti audierea lui epntru a da explicatii cu privire
la refuzul restituiri bunului dvs.
...si lamuriri si pentru amenintarea de rupere a dintilor:))
Multumesc pentru ajutor dar sper sa nu ajung la politie,sper sa dau de el si sa vedem ce facem cu vorba buna ,multumesc pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Hartuire? InnA29 InnA29 Buna seara, Am si eu poveste foarte trista pe care as vrea sa o impartasesc in speranta ca exista cineva aici care ma v-a sfatui cum trebuie sa reactionez sau ... (vezi toată discuția)
Caz civil sau abuz de incredere - recuperarea unei sume de bani Stefan1987 Stefan1987 Buna ziua, am și eu nevoie de niște sfaturi, în urma cu aproape 1 an am dat unui prieten o suma de bani împrumut pentru a-și cumpăra o finala pentru un ... (vezi toată discuția)
Infractiune sau nu ? adelin_adeline adelin_adeline O prietena ,este injurata/amenintata cu moartea de catre fostul prieten, pe care l-a inselat. Fata a vrut sa-l dea la politie insa s-au intalnit (a asteptat-o ... (vezi toată discuția)