avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... acte si taxe la vanzarea unui apartament
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

acte si taxe la vanzarea unui apartament

imi spune-ti si mie ce acte am nevoie pentru a vinde un apartament si ce taxe se platesc (daca apartamentul are 5 ani de la cumparare se plateste impozit?)
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 18:05, 10 Iulie 2010
in ce conditii se plateste impozitul pe venitul obtinut din tranzactii imobiliare ?
da veti plati impozit.
baza legala:codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit la vanzarea unui apartament ioana2_7 ioana2_7 Imi puteti spune daca pentru o persoana fizica proprietara a unui apartament de 2 ani se percepe acel impozit de 10% din 1 mai, sau este valabil numai pentru ... (vezi toată discuția)
Tv a 19 % IronMemo IronMemo Buna seara. Doresc sa achizitionez un apartament in valoare de 60.000 Euro,vreau sa precizez ca am cumparat cu 2 ani in urma o garsoniera cu 5 % ... (vezi toată discuția)
Tva 5% la apartamente noi ieugenb ieugenb Buna ziua, Recent am cumparat un apartament , intr-un imobil nou.Conform contractului semnat , \\"vanzatorul\\" este o persoana fizica impreuna cu sotia , ... (vezi toată discuția)