avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii recuperare sume casa de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

recuperare sume casa de sanatate

Buna ziua
nu am avut pana acum sume de recuperat de la casa de sanatate.
am o salariata in cb sarcina si lauzie. ce documente trebuie sa pregatesc si de pe ce perioada pentru dosarul de rambursare.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 11:28, 9 Iulie 2010
Continut dosar:
-cerere tip de rambursare
copii ale declaratiilor FNUASS inregistrate
-copii ale certificatelor medicale (stampilate "cf cu originalul" si stampilate)
-dovada achitarii contributiei pentru concedii si indemnizatii sau Fisa sintetica pentru concedii si indemnizatii de la Administratia Financiara(cont 439)
Din cate stiu, s-a modificat termenul de prescriptie la 90 de zile, dar mai puteti actiona urgent pana in 25 iulie.
Sunati la casa nationala de sanatate pentru mai multe detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continut dosar sume de recuperat de la fnuass pentru indemnizatii fierarita fierarita Ce trebuie sa contina dosarul ce vizeaza recuperarea banilor de la Fnuass pentru indemnizatii? Mentionez ca lucrez la un pfa, am fost angajata acum am intrat ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)
Inregistrare certificat medical pentru maternitate andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Pe viitor ma voi confrunta cu urmatoarea situatie: in cazul in care sunt singura contabila din firma si viitoare mamica in acelasi timp, si trebuie sa ma ocup ... (vezi toată discuția)