avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA formular 095 Registru operatori intracomunitari
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

formular 095 Registru operatori intracomunitari

Acest formular are si o anexa, respectiv pagina a doua unde se completeaza numele administratorului si al asociatilor. In cazul in care firma are un asociat unic care este si administrator, se completeaza numele acestuia in amnadoua tabelele sau numai la administrator?
Iar in cazul in care firma este SA, actionarii nu trebuie sa prezinte cazier judiciar, se completeaza doar numele administratorului? Caci cel de-al doilea tabel necesita numele asociatilor, nu al actionarilor.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 13:04, 22 Iulie 2010
Raspunsul il gasiti aici:
[ link extern ]
Referitor la asociati din S.A. raspunsul este nu trebuie sa depuna, numai administratorii:
Mai clar aici:
[ link extern ]
:offtopic:
@esz lajos : evitati , va rog, postarea mesajelor consecutive ; contravine regulamentului

--------
Despre acest ROI : inseamna ca in VIES vor fi doar cei din ROI ?
Da, asa este. Cei care nu se inregisreaza, NICI NU EXISTA DIN PUCT DE VEDERE AL TVA (VAT)INTRACOMUNITAR.
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
ILDIKO KALAMAR, Consultant fiscal
Si atunci , pe cale de consecinta , pe langa sanctiunea amenzii prevazuta in art 219 ^2 cpf (introdus de oug 54), putem afirma ca livrarea sau achizitia intracomunitara nu va mai putea fi facuta in regimul de taxare inversa si deci se poate aplica TVA la un eventual control ?

Alte discuții în legătură

Verificare firma marcel_1961 marcel_1961 Buna ziua.pe scurt as vrea sa cumpar ceva din Germania,si cei de acolo au verificat firma pe site-ul http://ec.europa.eu/ si spun ca nu ma gasesc.(in vederea ... (vezi toată discuția)
Care sunt actele necesare pentru depunerea declaratiei 095 analici analici Buna ziua Va rog puteti sa imi spuneti ce acte sunt necesare pentru depunerea declaratiei 095 (vezi toată discuția)
Roi? AnneMarie31 AnneMarie31 Buna ziua eu, ca traducator autorizat si PFA, pentru a emite facturi clientilor din strainatate (din UE) trebuie sau nu sa ma inscriu in Registrul ... (vezi toată discuția)