avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COMPETENTA INSTANTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COMPETENTA INSTANTA

Am solicitat printr-o actiune la Tribunal in contencios suspendarea unui act administrativ . Am obtinut o hotarare de suspendare , paratul face recurs la Curtea de Apel , iar curtea declina competenta pentru judecare in prima instanta Tribunalului - sectia conflicte de munca .
Ininate de judecarea recursului s-a introdus pe fond la TRibunal judecarea fondului in sensul anularii actului administativ .
Dosarul de la curte inca nu a venit la tribunal , dar in schimb am solicitat instantei de la tribunal - contencios sa decline competenta in favoarea sectiei litigii de munca .

Intrebare : care este instanta mai intai investita pentru a se face conexare celor doua dosare ? Cum se conexeaza cele doua dosare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 9 Iulie 2010
Anularea unui act administrativ este de competenta instantei de contencios administrativ ...

Nu se prea intelege ... de unde ati scos doua litigii? ... aveti doua litigii care au legatura intre ele ..unul de suspendare si altul de anulare?
Care este situatia lor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instantei de contencios administrativ ContSters42601 ContSters42601 Am depus la Trib. Bucuresti,din graba,prin trimiteri pe cai diferite,doua cereri de chemare in instanta in temeiul L544/2001,ambele avind aceleasi ... (vezi toată discuția)
Care este instanþa competentã sã judece o cauzã având ca obiect legea nr. 544/2001? stroe maqrcel stroe maqrcel M-am adresat cu o plangere in contencios ad-tiv impotriva Curtii de Apel Alba la ICCJ ,pentru refuz de eliberare documente, care au raspuns ca ei nu judeca in ... (vezi toată discuția)
Declinare de competenta in favoarea tribunalului bucuresti cristiano73 cristiano73 Solutie: declina cauza în favoarea Tribunalului Bucureşti - Secţia civlă .Cazul se judeca la Arad.Caz:-anulare act emis de autorităţi publice locale 4890 ... (vezi toată discuția)