avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit firme infiintate 2010 - impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

firme infiintate 2010 - impozit forfetar

rog mult sa-mi spuneti daca o firma infiintata in 2010 plateste impozit minim sau impozit pe profit calculat?

multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: calin.AVRAM , utilizator 14:14, 9 Iulie 2010
Dacă vă ajută cu ceva, se discută același lucru
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
calin.AVRAM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratament fiscal Nastasia64 Nastasia64 Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie; - acem o societate cu activitate zero, nu a emis nici o factura de la infiintare; -a cumparat un ... (vezi toată discuția)
Impozit microintreprindere MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna seara, va rog sa \" ma luminati\" cum calculez impozitul minim la o firma infiintata in oct.2009. Dupa parerea mea, ;) , deoarece imp.pe profit (16% )ar ... (vezi toată discuția)
Impozit minim Cristina Vasile Cristina Vasile La calculul impozitului pe profit scadent la 25 octombrie vom mai avea impozitul minim obligatoriu sau se declara si se plateste cat iese din ... (vezi toată discuția)