avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie limita de varsta

as dori sa stiu cu cat s-au marit pensiile pentru limita de varsta din august 2009 pana in prezent pentru a putea mari pensia de intretinere pentru un copil major care este student
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:21, 9 Iulie 2010
Toate pensiile s-au majorat cu valoarea punctului de pensie care a fost de 718,4 lei de la 1 aprilie 2009 si de 732,8 lei de la 1 octombrie 2009.

Dar este posibil ca pensionarul sa fi beneficiat de o recalculare a drepturilor de pensie, caz in care i s-a majorat punctajul mediu anual. Aceste informatii le puteti afla numai prin intermediul instantei, care le va solicita casei teritoriale de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca adari adari Sunt pensionar din 2006, cu urmatoarele date: - stagiu complet de cotizare: 30 ani si 11 luni - gr.I - 12 ani - gr.II - 7 ani - etc. - nu am primit ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pt sotul supravietuitor se indexeaza? Anca Veturia Coca Anca Veturia Coca Buna ziua, Am apelat la dumneavoastra pentru ca la Oficiul de Pensii este imposibil. Mama mea a optat pentru pensia de urmas in 2004 dupa moartea tatalui ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca - zona i radiatii viorica753 viorica753 sunt pensionara la limita de varsta din anul 2000 am lucrat 16 ani si 3 luni in grupa1 zana1 de radiatii si 7 ani in grupa2 de munca, ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)