avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto in instanta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto in instanta

Buna ziua,
Va rog sa imi raspundetila aceasta problema: am facut actele ptr inmatriculare, am fost la ANAF, am depus dosar pentru calculul taxei auto/prima inmatriculare. doresc sa stiu cum procedez in continuare. dupa luarea deciziei de la ANAF pot da in instanta de judecata pentru anunlarea acestei decizii? as vrea castig de cauza? am consultat un avocat si acesta mi-a dat sanse de castig. Va multumesc.

SA IL IA DRACU PE NEMERNICUL ALA DE CALIN, SI POPESCU, SI TERICEANU.
Cel mai recent răspuns: vavigabi84 , utilizator 21:00, 10 Iulie 2010
da la judecatorie , veti face o contestatie a deciziei de impunere a taxei de poluare , care este discriminatorie si ilegala prin prisma prevederilor art.90 din Tratatul Comunitatii Europene.
si veti castiga !!!!
VA MULTUMESC FRUMOS. M-ATI FACUT SA AMINCREDERE IN MN. CU STIMA SI RESPECT. O ZI BUNA. (ASTIA M-AU DEPRIMAT ASTAZI CU TAXA LOR)
cu placere si multa bafta !
salut! in primul rand sa sti ca puteai sa ceri in instanta obligarea statului sa iti inmatriculeze masina fara plata taxei, dar asta insemna sa circuli cu numere straine pe teritoriul tari sau sa o ti in garaj pana se termina procesul. In al doilea rand da se poate cere recuperarea taxei de prima inmatriculare, dar nu la judecatorie ci la Tribunal ca prima instanta,,,majoritatea de care stiu eu au castigat,,,bafta
De unde sunteti?
Ptr ca practica Curtii de Apel in aceasta problema difera .
Sfatul meu este sa aflati practica instantei-Curtii de Apel de la locul de domiciliu intreband vreo 2-3 av care se ocupa cu astfel de actiuni.
Actiunea se inainteaza Tribunalului, nu Judecatoriei.

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare marietaiordan marietaiordan Am citit despre cazul unor persoane care au recuperat taxa de prima inmatriculare pentru masinile lor si as vrea sa stiu daca eu mai pot face ceva in acest ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare ioana_mad ioana_mad Suntem noii posesori ai unui VW Golf IV 1.4 16v benzina, an fabricatie 2000 achizitonata in targul de masini. Acolo vechiul proprietar ne-a asigurat ca masina ... (vezi toată discuția)