Buna ziua,
Va rog sa imi raspundetila aceasta problema: am facut actele ptr inmatriculare, am fost la ANAF, am depus dosar pentru calculul taxei auto/prima inmatriculare. doresc sa stiu cum procedez in continuare. dupa luarea deciziei de la ANAF pot da in instanta de judecata pentru anunlarea acestei decizii? as vrea castig de cauza? am consultat un avocat si acesta mi-a dat sanse de castig. Va multumesc.
SA IL IA DRACU PE NEMERNICUL ALA DE CALIN, SI POPESCU, SI TERICEANU.
da la judecatorie , veti face o contestatie a deciziei de impunere a taxei de poluare , care este discriminatorie si ilegala prin prisma prevederilor art.90 din Tratatul Comunitatii Europene.
si veti castiga !!!!
salut! in primul rand sa sti ca puteai sa ceri in instanta obligarea statului sa iti inmatriculeze masina fara plata taxei, dar asta insemna sa circuli cu numere straine pe teritoriul tari sau sa o ti in garaj pana se termina procesul. In al doilea rand da se poate cere recuperarea taxei de prima inmatriculare, dar nu la judecatorie ci la Tribunal ca prima instanta,,,majoritatea de care stiu eu au castigat,,,bafta
De unde sunteti?
Ptr ca practica Curtii de Apel in aceasta problema difera .
Sfatul meu este sa aflati practica instantei-Curtii de Apel de la locul de domiciliu intreband vreo 2-3 av care se ocupa cu astfel de actiuni.
Actiunea se inainteaza Tribunalului, nu Judecatoriei.