avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa prima inmatriculare

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat in vederea recuperarii taxei de prima inamtriculare ,daca cineva a reusit sa isi recupereze banii,cat de dificil a fost si cat a durat?X-(
multumesc
in primul rand , trebuie aflat daca ati platit taxa deja sau aveti doar decizia de impunere ?
Daca ai platit taxa si masina este deja inmatriculata iti recomand sa iei legatura cu un avocat care se ocupa de treburile astea. Daca nu ai platit taxa sa nici nu o platesti si sa dai statul in judecata si sa ceri inmatricularea fara plata taxei. In ambele cazuri se castiga procesele. Dureaza maxim 3 luni in ambele cazuri.
Succes
taxa a fost achitata deja 1781leiX-(
taxa a fost achitata , dar asa voi face imi iau un avocat care se ocupa de asa ceva si voi da statul in judecata!
multumesc pt incurajare!
Comunicati data chitantei de plata a taxei.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto maneas maneas buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Practica curtilor de apel in ceea ce priveste taxa auto/de poluare Alexandru Canciu Alexandru Canciu Ar fi interesanta o viziune de ansamblu asupra admisibilitatii actiunilor intemeiate pe restituirea taxei de poluare sau inmatricularea fara taxa. Care este ... (vezi toată discuția)