avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa prima inmatriculare

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat in vederea recuperarii taxei de prima inamtriculare ,daca cineva a reusit sa isi recupereze banii,cat de dificil a fost si cat a durat?X-(
multumesc
Asa ar fi fost normal, ca la Brasov!
La noi si in Cluj se inmatriculeaza doar daca Prefectura nu face recurs si asta in situatia in care nu ceream pe fond cheltuieli de judecata.
Totodata trebuie urmarit ca actiunea sa pice la completele care au viziunea de admitere, nu toate completele au aceasta viziune.
Deci atunci toti care vor sa-ai inmatriculerze masini sa mearga la Brasov, sa faca contracte acolo!
Dar la Bucuresti care este practica? Si ce motiv se invoca pentru recuperarea taxei auto platite pentru un autoturism nou?
Poate va raspunde un coleg din Bucuresti care este practica.... Curtii de Apel.In 1 rand trecuie sa faceti o adresa AFP sa va restituie suma platita, apoi raspunsul lor il atacati in instanta. Eu zic sa apelati la un avocat care cunoaste astfel de cauze si numai daca aflati ca se restituie in Bucuresti o taxa platita in aceasta perioada , merita sa actionati in instanta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto maneas maneas buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Practica curtilor de apel in ceea ce priveste taxa auto/de poluare Alexandru Canciu Alexandru Canciu Ar fi interesanta o viziune de ansamblu asupra admisibilitatii actiunilor intemeiate pe restituirea taxei de poluare sau inmatricularea fara taxa. Care este ... (vezi toată discuția)