avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Practica Curtilor de Apel in ceea ce priveste taxa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Practica Curtilor de Apel in ceea ce priveste taxa auto/de poluare

Ar fi interesanta o viziune de ansamblu asupra admisibilitatii actiunilor intemeiate pe restituirea taxei de poluare sau inmatricularea fara taxa.
Care este practica la nivelul Curtilor de Apel in aceasta privinta? Desi in mod normal ar trebui sa fie unitara din acest punct de vedere, totusi nu este. De ce? Asta tine doar de "lumina si intelepciunea " magistratilor. Totusi, rog colegii si toti ceilalti care sunt implicati in aceasta problema sa imparta din cunostintele lor .
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 21:22, 20 Septembrie 2011
Sa incep tot eu, La nivelul Curtii de Apel Alba Iulia se admit actiunile privitoare la restituirea taxei de poluare.La Curtea de Apel CLuj Napoca mi s-a admis o actiunea privind restituirea taxei de poluare, platita in decembrie 2009- dosar terminat in 2011. Inca un dosar este pe rol la Curte, dar cu termen abia la anul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare marinamark marinamark Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat in vederea recuperarii taxei de prima inamtriculare ,daca cineva a reusit sa isi recupereze banii,cat de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto atty nagy atty nagy Mi-am cumparat acum un autoturism euro 3 ,si toti prietenii ma lamuresc sa nu fac nici un demers pt recuperarea taxei de prima inmatriculare pe care vreau s-o ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)