avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50/2010

Buna ziua,

as dori sa ma ajutati cu o informatie. Am un credit ipotecar in euro, iar la plata ratelor in euro mi se percepe un comision de depunere . Va rog sa-mi spuneti daca acum, conform acestei ordonante mai este legal acest comision? Se aplica Art/35, litera c) din OUG50/2010?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL , Consilier juridic 16:43, 9 Iulie 2010
NU...este o stipulatie clara a articolului de lege in acest sens...fara virgule, liniute....acolade...etc:)
Nu mai este legal comisionul sau nu se aplica art.35?
Ma scuzati, dar n-am inteles .

Multumesc
din textul de lege reiese ca nu mai este legal comisionul......aplicandu-se astfel prevederile Art.35!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare plata comisioane bancare mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Va supun atentiei situatia urmatoare solictand un sfat pertinent: in anul 2009 am contractat un credit ,, Prima Casa,, in euro la BRD, in ... (vezi toată discuția)
Marja bancii si oug 50/2010 rashid rashid Buna ziua, In 2007 am incheiat un contract de credit imobiliar in Euro pe o durata de 30 de ani. 1. In contractul de credit, se specifica “nivelul ... (vezi toată discuția)
Comision de risc elis57 elis57 Am un creditin derulare la BCR. Am inteles ca o data cu intrarea in vigoare a ordonantei 50/2010 banca nu mai trebuie sa-mi perceapa comision de risc. Am ... (vezi toată discuția)