avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Distribuirea sumelor realizate prin executare
Discuție deschisă în Executare silită

Distribuirea sumelor realizate prin executare

Doi creditori: creditor ipotecar (titlu: contract de imprumut cu ipoteca) si creditor ANFP (finantele) cu un titlu provenit dintr-o sentinta penala,( savarsirea infractiunii de evaziune fiscala).
Cum se vor distribui sumele obtinute din vanzarea imobilului ipotecat? Se indestuleaza intai ipotecarul sau finantele?
Nu imi sunt clare prev. art.564 cpc!
Daca ipotecarul este platit inaintea creditorului prev. de art.563 alin.1 lit. b, asta inseamna ca va fi platit si inaintea celorlalti enumerati dupa litera b ?
Cel mai recent răspuns: Irina S. , utilizator 07:58, 12 Iulie 2010
cititi si 563cpc...de doua ori:D.. pana ajungeti la lit i, iar aici distingeti dupa cum sunt ori ba conservate si apoi va intoarceti la exceptiile prevazute de 564, respectiv 563 alin 1 lit b
Tot nu mi-e clar!
Ipotecarul se poate plati inaintea finantelor?
cred ca tre sa va ganditi la ..izvoare...
Ok, voi intreba un executor judecatoresc.
executorii - executa hotarari...hotarari date de judecatori si "in mare" asa cum cer persoanele asistate si reprezentate

in plus, o vreme, inapoi, executorii nu aveau studii juridice...da' tu faci cum e eficient..

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil ipotecat lorefaur lorefaur Imi puteti spune, va rog, daca o societate a incheiat un contract de garantie imobiliara asupra unui imobil al unui client caruia ii vinde produse cu plata la ... (vezi toată discuția)
Executare silita garantie imobiliara ipoteca rang 1, 2, 3 smarty67 smarty67 Am mare nevoie de o informatie..... Sunt in executare silita garantia fiind un imobil. Am 3 dosare, 1 un credit pe persoana fizica garantat cu imobil ipoteca ... (vezi toată discuția)
Fff urgent. executare irbo irbo buna ziua. as avea nevoie de putin ajutor. speta este urmatoarea: eu sunt creditor privilegiat (contract de gaj asupra unor bunuri inscris si la AEGRM). un ... (vezi toată discuția)