avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reluare concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reluare concediu crestere copil

Buna ziua!Am revenit la serviciu inainte de expirarea termenului legal si constat ca nu ma descurc cu copilul.Este posibil sa reiau concediul de crestere a copilului pana implineste 2 ani?
Cel mai recent răspuns: aniodehcane , utilizator 16:40, 19 Octombrie 2011
Keyla a scris:

Buna ziua!Am revenit la serviciu inainte de expirarea termenului legal si constat ca nu ma descurc cu copilul.Este posibil sa reiau concediul de crestere a copilului pana implineste 2 ani?

Acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului sau, dupa caz, a stimulentului lunar se face la cererea scrisa a persoanei indreptatite, ori de cate ori aceasta solicita, cu respectarea conditiilor prevazute de OUG nr.148/2005.
Buna ziua,

Astazi am sunat la ITM pt un caz similar de reintrare in CCC si mi s-a spus ca nu mai e valabil OUG nr.148/2005 Art.12 al(6), insa nu a avut rabdarea de a-mi comunica si ce este valabil.
De la prestatii sociale mi s-a dat un numar la care nu raspunde nimeni.
In OUG 111/2010 nu m-am lamurit, prin urmare cer si eu ajutor pe aceasta tema.

Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate reveni asupra ccc? monicalirca monicalirca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati privitor la urmatoarea situatie O salariata care a revenit la cerere din CCC inainte de implinirea termenului pentru care ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil deea-lex deea-lex Buna ziua!am o intrebare cu privire la concediu pt cresterea copilului.Daca o persoana care a solicitat CCC/optand pt 1 an, nu a beneficiat de CCC, deoarece a ... (vezi toată discuția)