avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma suspendata si plati catre leasing
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma suspendata si plati catre leasing

Buna ziua,

Am o masina in leasing pe firma si doresc sa suspend firma. Se mai pot face plati catre leasing cu firma suspendata.

Multumesc,
Alina
Cel mai recent răspuns: alberto_e60 , utilizator 00:45, 28 Iulie 2010
deci nu firma te leasing te pasuieste. 1.ori platesti facturile si nu suspenzi firma,2. ori suspenzi firma si iti ia leasingul masina inapoi sau o cedeaza societatea tie. sau 3 platesti facturile de la leasing dar srl-ul tau daca e suspendat nu le declari pe barba ta sau a contabilului atunci cand depui declaratiile pe o la finante.
" o societate suspendata depune declaratii pe 0 lunar sau trimestrial la sectia financiara"
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
alberto_e60, utilizator
Poate imi spuneti si mie unde scrie ca nu mai pot plati leasingu daca suspend activitatea, nu de alta dar as vre sa stiu si eu .ca sa ma pun si eu la pct cu baza legala daca cumva mia scapat.
vorbim degeaba sau cel putin scriem.
mia ala e de fapt mi-a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl vs pfa alina240 alina240 Detin in SRL si activitatea principala pe care o desfasor acuma este de inchirieri. M-am gandit sa devin PFA insa am unele nelamuriri, printre care: -Pe SRL ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl cu leasing extern activ Ice68 Ice68 Buna ziua, Din cauza forfetarului sunt fortata sa suspend temporar (adica anul acesta) activitatea SRL- ului meu. Problema este ca am 2 masini pe leasing ... (vezi toată discuția)
Nedepunere in termen declaratii trimestriale 100/300 -- cai de rezolvare, amenzi ? undelfin undelfin desi e vineri 21 si martea viitoare e 25 ianuarie termenul limita depundere declaratii trimestriale 100 si 300, va descriu urmatoarea problema cu care ma ... (vezi toată discuția)