avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL

Sotia mea are un contract de munca pe ultimii 3 ani la o societate,
in particular mai desfasoara si o activitate pe PFA incepand cu luna martie 2010;
Va naste copilul in luna noiembrie
As vrea sa stiu daca la calcului indemnizatiei se iau in calcul si veniturile realizate pe PFA - chiar daca nu sunt realizate pe 12 luni anterior nasterii copilului.
Cel mai recent răspuns: Elena Savciuc , Consultant resurse umane 08:36, 11 Iulie 2010
Da. Se vor lua in calcul toate veniturile profesionale supuse impozitului pe venit, venituri realizate in ultimul an anterior datei nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - indemnizatie crestere copil. makro makro Daca sotia mea este PFA, isi poate trece cartea de munca pe PFA? PFA ce contributii trebuie sa plateasca la stat pentru asigurati (angajati cu CIM)? De fapt ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - nelamurire corinac corinac Buna ziua! Va prezint cazul meu concret pentru care, in masura in care se poate, as vrea un raspuns la fel: deci, sunt anagajata la o firma din octombrie ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat - indemnizatie mama claudia dumbrean claudia dumbrean urmarind forumul, am inteles ca in calitate de PFA - traducator autorizat- primesc indemnizatie de mamica in baza veniturilor realizate. DAR: de la Primarie ... (vezi toată discuția)