Agentia nationala de cadastru si publicitate imobiliara.
Terenul se va verifica in Cartea funciara.
Vedeti informatii suplimentare si de pe acest site: [ link extern ] .
Dar despre terenul care ma intereseaza nu stiu Nr de carte funciara si nici Nr cadastral (iar eu vreau sa verific daca este intabulat) care trebuiesc completate in cererea de informare. Eu am vazut doar planul de amplasare in zona al terenului respectiv ceea ce dovedeste ca are cadastru dar nu stiu daca are si intabulare.
Incercati altfel...
Daca terenul are utilitati - si stiti si care - incercati sa obtineti niste informatii ajutatoare de la serviciul relatii-clienti al furnizoruilui de utilitati, cu o atentie, bineinteles. Le dati adresa pe care o stiti depre teren si spuneti ca doriti sa-l achizitionati, dar vreti doar sa verificati cate ceva pentru ca proprietarul e greu de gasit, etc.
Puteti obtine niste informatii utile, adresandu-va serviciului tehnic, ei putand accesa informatii ce va vor fi de folos, mai ales daca ati dori sa achizitionati ulterior si mai ales sa va bransati la utilitati cu un proiect executat tot de ei.
Succes!
buna ziua.
se face o cerere catre OCPI-ul competent in acest sens.
tariful din cate stiu era de 100 lei si vi se spunea daca respectivul imobil era intabulat sau nu.
Carte funciara
SPIREA
Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)