avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Obligatiile vanzatorului de terenuri parcelate ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Obligatiile vanzatorului de terenuri parcelate (ptr.constructii case)

Care sunt obligatiile proprietarului -vanzator de parcele de teren intravilan,parcele (ptr. construire de casa )rezultate prin parcelarea unei suprafete mari de teren fata de cumparatorul care urmeaza sa achizitioneze o parcela
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 10:05, 11 Iulie 2010
Obligatia de garantie contra evictiunii si obligatiile ce rezulta din cuprinsul contractului, nimic mai mult.
La semnarea contractului, Vanzatorul trebuie sa predea Cumparatorului o documentatie cadastrala legal intocmita care sa individualizeze complet si corect obiectul tranzactiei (actul de proprietate asupra intregului teren si documentatia de dezmembrare, prin care s-a format lotul in speta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa ... nellyy nellyy As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa deoarece proprietarul trebuie sa faca dezmembrarea aa cestei parcele,pt ca el are o suprafata ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren 3 persoane la comun Bubuka Bubuka Cumparare teren la comun Salutare, Doresc sa cumpara o parcela de teren de 500 mp. Vanzatorul are 1500 mp si nu vrea sa vanda parcele de 500 mp ca sa ... (vezi toată discuția)
Suntem 4 coproprietari ai unui teren-as putea construi pe partea mea de teren lylutza lylutza Buna ziua.mi-am facut curaj sa cer un sfat ,o solutie .parintii mei au cumparat impreuna cu 3 vecini un teren.in contractul de v-c se specifica ca terenul se ... (vezi toată discuția)